Servicii coserit

Sunt contrariat de faptul ca la serviciile de coserit apeleaza, in proportie de 90%, doar persoanele ce au avut ghinionul sa aiba parte de evenimente neplacute (incendii, intoxicari, fum in casa, autoaprinderi) sau cele carora, pentru a efectua o verificare la centralele termice, li s-au cerut adeverintele de la un cosar.

Nu am auzit nici un client ca a fost verificat daca a curatat cosul de fum. Nu am vazut niciun reportaj la TV privind aceasta. Exista o hotarare HG 537/2007 cu privire la contraventii pentru neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului…

Sa revenim la adeverinte de coserit eliberate in urma curatarii cosurilor de fum. De ce se accepta sa se elibereze aceste adeverinte de catre o persoana ce se considera cosar fiindca are pe umar o perie si o bila ? De multe ori suntem chemati dupa ce ei au prestat __ nu stiu ce au prestat __

Cum putem informa populatia ca exista cosari autorizati de catre o asociatie profesionala si cosari __ din tata in fiu, care inca mai folosesc bila ca sa curete (pardon, sa sparga!) cosurile de fum intubate cu tuburi din samota, sau pe cele metalice. De multe ori intreb clientul:

– “cand ati curatat cosul de fum ultima data?”;

– “__ niciodata!”, sau _ “_acum doi ani __”;

– “__ si cum l-a curatat ?”;

– “__  s-a suit pe casa __”;

– “__ pe unde a scos mizeria, ca nu vad usa de vizitare ?”; __ Si raspunsul invariabil:

–  “?!?! __ mi-a luat banii degeaba __”.

Nu se mai poate asa! Ne-am modernizat, suntem dotati cu scule profesionale, camera de inspectie video, suntem informati cu tot ce apare nou in domeniul cosurilor de fum, cunoastem legislatia si dorim sa lucram impreuna pentru reducerea riscurilor provocate de cosurile de fum.

 

 


UA-27714940-1 kXeNYtYgXQRVLMQsClrljg--