Curatare cos de fum. Cosar autorizat Bucuresti. Coserit.

hornarCuratarea cosurilor de fum este o masura de siguranta ce trebuie luata pentru evitarea incendiilor, a intoxicatiilor cu monoxid de carbon si pentru evitarea functionarii entralelor termice in afara parametrilor optimi. Aceasta operatiune este obligatorie si este stipulata atat in legislatia romana cat si in cea europeana.. De ce se infunda cosurile de fum?

– folosirea combustibilului lemnos cu o umiditate excesiva – vicii ascunse de constructie – folosirea improvizatiilor – necuratarea si neintretinerea periodica

Suntem o firma autorizata pentru coserit, dotati cu scule profesionale si camere de inspectie video. Eliberam adeverinte de coserit numai in urma executarii acestei operatii. Eliberam si un raport constatator privind starea cosului de fum si o lista cu recomandari (daca este cazul). Din experienta am constatat ca 90% din clienti, apeleaza la serviciile noastre numai daca:

  • au avut un eveniment neplacut (incendiu, intoxicare cu monoxid de carbon, fum in casa)
  • nu le mai functioneaza in parametrii nominali centrala termica, semineul, cuptorul, soba, etc
  • cosul de fum s-a autoaprins
  • li s-au oprit gazele
  • li s-a cerut adeverinta de catre firma de service a centralei termice

Pentru siguranta dvs., a locuintei dvs. si pentru a evita efectele neplacute prin aplicarea HG 537/2007, va recomandam sa apelati preventiv la serviciul de coserit, cel putin odata pe an. Cei ce sunt beneficiarii unui focar ce functioneaza cu combustibili solizi, recomandam serviciul de coserit la un interval de 6 luni.

Pentru a vedea un album foto cu cosuri de fum blocate si necuratate, apasati aici
De regula cosurile se curata de jos in sus ! Putem curata cosuri de orice inaltime.

 

In Germania, la scoala cosarilor, am invatat cum se curata cosurile de fum prin ardere. Aceasta metoda se aplica doar in cazuri extreme, in anumite conditii si dureaza intre 3 si 8 ore. Pentru a aplica aceasta metoda trebuiesc respectate cu strictete anumite proceduri speciale. Recomandam sa nu incercati singuri aceasta metoda deoarece va expuneti riscului de incendiu !!!

 

 

 

 

.

.

.

.

.

Evitati efectele neplacute prin expunerea la riscuri. Iata efectele expunerii la riscul de incendiu:

 

 


UA-27714940-1 kXeNYtYgXQRVLMQsClrljg--