Ofertam si montam cosuri de fum din otel inoxidabil fabricate in Romania. Suntem montatori autorizati de catre producator.

Cosurile de fum din inox reprezinta o solutie avansata pentru evacuarea gazelor arse putand fi folosite atat in aplicatii industriale cat si in domeniile civile.

Cosurile de fum din inox ce le ofertam si montam sunt certificate CE nr. 1831-89/106/CEE 95/467/CEE-489-1, firma producatoare avand implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001-2008. Termenul de garantie este de 10 ani.

Se produc in doua variante: simplu perete (SP) si dublu perete (DP)-izolate cu vata minerala bazaltica. Se pot folosi  atat in interiorul constructiilor cat si in exteriorul lor.

Iata avantajele folosirii unui cos de fum din inox :

  • elemente componente cu precizie ridicata ;
  • greutate proprie redusa ;
  • volum de montaj redus ;
  • manopera si durata de executie redusa ;
  • rezistenta la umiditate si coroziune chimica deosebit de ridicata.

Diametrul interior al cosului de fum se obtine in baza unui proiect realizat de personal specializat. Cu titlu informative,diametrul interior se poate obtine si cu ajutorul unor diagrame de dimensionare. In nici un caz diametrul cosului de fum nu va fi mai mic decat diametrul de iesire din centrala !

Cosul de fum DP este o structura metalica cu pereti dubli, format din doua tubulaturi concentrice cu strat izolator intre acestea. Tuburile sunt sudate continuu pe generatoare pe masina automata WIG. Materialul tubului interior este tabla inox W1.4301(AISI304) cu grosimea de 0.7mm pentru Di≥400mm si 0.5mm pentru Di<400mm. Materialul tubului exterior este tabla inox W1.4301(AISI304) cu grosimea de 0.5mm. Materialul izolator este vata minerala bazaltica sub forma de cochilii cu grosimea de 40mm si conductivitate de 0041w/mK produsa de Rockwool.

Ca sa nu aveti surprize neplacute datorate amplasarii si montajului defectuos al cosului de fum, recomandam ca inainte de achizitionare sa contactati un cosar autorizat. El cunoaste legislatia, normele si normativele, va poate ajuta sa alegeti locul amplasarii si poate monta cosul de fum.

Pentru a nu pierde garantia si pentru a nu supuneti riscului de autoaprindere a cosului de fum, sa nu uitati sa-l curatati !


UA-27714940-1 kXeNYtYgXQRVLMQsClrljg--